Privacy beleid

Bescherming van gegevens
MY-Furniture neemt de bescherming van Uw persoonsgegevens heel serieus. Wij behandelen Uw persoonsgegevens met strikte vertrouwelijkheid en in overeenstemming met de wettelijke gegevensbeschermingsregels en deze verklaring voor gegevensbescherming. De verantwoordelijkheid voor de wettelijke invordering en het gebruik van uw persoonsgegevens wordt verstrekt door Living online Ltd, 1 Mark Street Sandiacre, Nottinghamshire NG10 5AD, Verenigd Koninkrijk (hierna "MY-Furniture" of "we" genoemd).

Gebruikers data
Wanneer U een account aanmaakt bij MY-Furniture, gaat U akkoord met de verzameling van uw persoonlijke gegevens door MY-Furniture. De volgende gegevens worden verzameld:
• Uw contactgegevens, zoals volledige naam en e-mailadres.
• Als U diensten op onze website koopt of gebruikt, bewaren wij Uw volledige naam / bedrijfsnaam, factuur en afleveradres, BTW nummer, e-mailadres en telefoonnummer.
Wij bewaren ook Uw bestelling en leveringsgegevens. Wij verzamelen, bewaren en verwerken Uw gegevens voor de verwerking van Uw aankopen, inclusief mogelijke retourzendingen en garantieclaims, voor het leveren van onze diensten, voor technische administratie en voor marketingdoeleinden. Voor de verwerking van de bestellingen verstrekken wij de benodigde gegevens aan onze dienstverleners (bijvoorbeeld: logistieke bedrijven, betalingsdienstaanbieders, enz.).
Deze dienstverleners worden door ons zorgvuldig geselecteerd en zijn contractueel verplicht om te voldoen aan alle relevante gegevensbeschermingsregels, conform de wettelijke vereisten. Tenzij anders bepaald in deze gegevensbeschermingsovereenkomst zullen wij alleen persoonsgegevens doorgeven aan derden als:
─ we zijn gerechtigd of verplicht om gegevens af te geven als gevolg van wettelijke, bestuurlijke of gerechtelijke bevelen; of
─ U heeft ons uitdrukkelijk toestemming gegeven voor de gegevensoverdracht.

Op onze website en in onze aanbiedingen en promoties op onze verschillende sociale netwerken (bijvoorbeeld Facebook, enz.), bieden wij U de kans om deel te nemen aan spelen, verlotingen of stemmingen. Als U hieraan deelneemt, bewaren wij Uw deelnamegegevens en alle persoonlijke gegevens die nodig zijn om de betreffende actie uit te voeren (bijvoorbeeld e-mailadres, naam en adres). We gebruiken ook de opgeslagen gegevens om ons aanbod voor U te optimaliseren en u te informeren over interessante producten. U kunt tegen het gebruik van Uw gegevens voor promotie doeleinden te allen tijde met effect voor de toekomst bezwaar maken. Schrijf alsjeblieft een e-mail naar: klantenservice_NL@my-furniture.com

Server log bestanden Server
De provider van de pagina's verzamelt en slaat automatisch gegevens op in zogenaamde serverlogbestanden, die Uw browser automatisch aan ons verzendt. Dit zijn:
Datum en tijd van het ophalen, naam van de toegankelijke pagina, IP-adres, verwijzings-URL (oorspronkelijke URL van waaruit u naar de webpagina's kwam), de overgedragen gegevens, evenals de product- en versieinformatie van de gebruikte browser.
Daarnaast gebruiken we gebruiksdata in pseudonieme vorm, d.w.z. zonder U als gebruiker te identificeren voor statistische doeleinden om onze website te verbeteren en ervoor te zorgen dat U alleen advertenties ziet die U interesseren.
Deze gegevens kunnen niet aan specifieke personen worden toegeschreven. Deze gegevens worden niet samengevoegd met andere gegevensbronnen. Wij behouden ons het recht voor om deze gegevens op een later tijdstip te beoordelen, indien concrete aanwijzingen van onrechtmatig gebruik bij ons bekend worden.

Contactformulier & Nieuwbrief
Als U ons vragen door middel van een contactformulier verzendt, worden Uw gegevens van het aanvraagformulier, inclusief de contactgegevens die U daar verstrekt, opgeslagen door ons voor het verwerken van het onderzoek en voor eventuele verbindingsvragen. Wij geven deze gegevens niet door zonder uw toestemming. Als U onze nieuwsbrief wilt ontvangen, hebben wij Uw e-mailadres nodig. U kunt het abonnement op elk gewenst moment stoppen door op de link te klikken of door ons een email te sturen.

Cookies
Op de internetpagina's worden zogenaamde cookies gebruikt. Cookies beschadigen Uw computer niet en bevatten geen virussen. Cookies dienen om ons aanbod gebruiksvriendelijker, effectiever en veiliger te maken. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op Uw computer zijn opgeslagen en die Uw browser opslaat. De meeste cookies die we gebruiken zijn de zogenaamde "session cookies". Ze worden automatisch verwijderd na Uw bezoek. Andere cookies blijven op Uw apparaat totdat U ze verwijdert. Met deze cookies kunnen we Uw browser herkennen tijdens het volgende bezoek. U kunt Uw browser instellen om U te informeren over het instellen van cookies en om cookies in individuele gevallen toe te staan, om de acceptatie van cookies voor specifieke gevallen of in het algemeen uit te sluiten en om de cookies automatisch uit te schakelen wanneer de browser is gesloten. De functionaliteit van deze website kan worden beperkt wanneer cookies zijn uitgeschakeld.

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van functies van de web analyse service Google Analytics. Aanbieder is Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics gebruikt zogenaamde "cookies". Dit zijn tekstbestanden die op Uw computer zijn opgeslagen en analyseren Uw gebruik van de website. De door de cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van deze website wordt over het algemeen overgedragen naar een Google-server in de VS en opgeslagen daar.Voor meer informatie over hoe U met de gebruikersgegevens van Google Analytics wilt omgaan gaat U naar het privacybeleid van Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=e

Browser Plugin
U kunt voorkomen dat cookie door Uw browser software worden opgeslagen. We willen echter opmerken dat U in dit geval niet alle functies van deze website volledig kunt benutten. Daarnaast kunt u voorkomen dat Google de gegevens verzamelt en verwerkt (inclusief uw IP-adres) in verband met Uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres), evenals de verwerking van deze gegevens door Google door de browser plug-in te downloaden. Beschikbaar onder de volgende link en installeer: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Tegenstrijdigheid tegen gegevensverzameling
U kunt de verzameling van Uw gegevens door Google Analytics voorkomen door op de volgende link te klikken. Er is een opt-out cookie ingesteld die de verzameling van Uw gegevens voorkomt bij toekomstige bezoeken op deze site: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Sociale plugins
De volgende lijst met sociale plugins is helemaal niet uitputtend en bevat enkele van de meest voorkomende sociale plugins die we momenteel gebruiken. Wij behouden ons het recht om elke andere sociale plugin te gebruiken die ons kan helpen om onze wettelijke doelen te bereiken.

Facebook (Vind ik leuk/Like knop)
Op onze pagina's zijn plugins van het sociale netwerk Facebook, provider Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA geïntegreerd. U kunt de Facebook plugins herkennen op het Facebook-logo of de "Like-Button /Vind ik leuk-knop" op onze pagina. Een overzicht van de Facebook plugins vindt u hier: http://developers.facebook.com/docs/plugins/. Wanneer U onze pagina's bezoekt, maakt de plug-in een directe verbinding tussen Uw browser en de Facebook-server. Facebook wordt op de hoogte gesteld dat U onze site heeft bezocht met Uw IP-adres. Als U op de Facebook-knop 'Like/Vind ik leuk' klikt, terwijl U ingelogd bent op Uw Facebook-account, kunt U de inhoud van onze pagina's koppelen aan Uw Facebook-profiel. Dit stelt Facebook in staat om het bezoek van onze pagina's te koppelen aan Uw gebruikersaccount. We willen erop wijzen dat we als leverancier van de pagina's geen kennis hebben van de inhoud van de verzonden gegevens en hun gebruik door Facebook. Voor meer informatie, zie de Privacyverklaring van Facebook op http://en-de.facebook.com/policy.php Als U niet wilt dat Facebook het bezoek van onze pagina's aan Uw Facebook-gebruikersaccount koppelt, log dan uit Uw Facebook gebruikersaccount.

Instagram
Op onze pagina's zijn enkele functies van de Instagram-service geïntegreerd. Deze functies worden aangeboden door Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Als U ingelogd bent op Uw Instagram-account, kunt U de inhoud van onze pagina's koppelen aan Uw Instagram-profiel door op de Instagram-knop te klikken. Hierdoor kan Instagram het bezoek van onze pagina's met Uw gebruikersaccount associëren. We willen erop wijzen dat we als leverancier van de pagina's niet op de hoogte zijn van de inhoud van de verzonden gegevens, evenals hun gebruik door Instagram. Voor meer informatie, zie de Privacyverklaring Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/

Pinterest
Op onze site gebruiken we sociale plugins van het sociale netwerk Pinterest, dat wordt beheerd door Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103-490, USA ("Pinterest"). Wanneer U een pagina bezoekt die een dergelijke plugin bevat, verbindt Uw browser direct met Pinterest's servers. De plugin stuurt loggegevens naar de server van Pinterest naar de VS. Deze logboeken kunnen uw IP-adres, bezochte websiteadressen bevatten, die ook Pinterest-kenmerken, browser type en instellingen bevatten, datum en tijd van Uw verzoek, Uw gebruik van Pinterest en cookies. Voor meer informatie over het doel, de reikwijdte en de verdere verwerking en het gebruik van de gegevens door Pinterest, evenals Uw rechten en bescherming van Uw privacy, verwijzen wij U naar het privacybeleid van Pinterest: https://about.pinterest.com/en/privacy-policy

Privacybeleid voor het gebruik van YouTube
Onze website maakt gebruik van plugins van Google's YouTube-site. De site wordt beheerd door YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Als U een van onze YouTube-geactiveerde sites bezoekt, wordt U verbonden met de servers van YouTube. De Youtube-server wordt op de hoogte gesteld van welke pagina's U heeft bezocht. Wanneer U bent ingelogd op uw YouTube-account, schakelt U YouTube in om uw surfgedrag direct aan uw persoonlijke profiel te plakken. U kunt dit voorkomen door uit te loggen van Uw YouTube-account. Voor meer informatie over het verwerken van gebruikersgegevens, zie het privacybeleid van YouTube op https://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/ Dit privacybeleid wordt af en toe herzien. Als er fundamentele wijzigingen zijn aan Uw persoonsgegevens, zullen we dit op deze pagina opnemen.

Deelname aan wedstrijden
Door deel te nemen aan een wedstrijd, gaat elke deelnemer akkoord met de relevante voorwaarden die gelden voor de betreffende wedstrijd. Elke winnaar gaat ermee akkoord dat hij tijdens de wedstrijd publiekelijk deelneemt, indien gevraagd door MY-Furniture.com. MY-Furniture behoudt zich het recht om de naam, de foto en de woonplaats van winnaars op de Facebook-pagina en / of andere sociale media te publiceren of relevante informatie over de prijs te publiceren gedurende maximaal één jaar na het einde van de wedstrijd. MΥ-Furniture behoudt zich het recht om: (1) de geschiktheid van elke deelnemer te controleren (inclusief de verblijfsplaats en leeftijd, indien de leeftijdsgrens van toepassing is op het spel); (2) elke deelnemer te diskwalificeren als er bewijs is van het misbruik of manipulatie van de gedraging van de promotie, onbevoegd maakt of deelneemt aan frauduleuze bedoelingen of vermoedt dat deze voorwaarden zijn geschonden; (3) deelnemers diskwalificeren die met onjuiste contactgegevens deelnemen of zichzelf voor iemand anders uitgeven; En. (4) Als de wedstrijd wordt uitgevoerd op een of meer van de sociale media platforms van MY-Furniture.com, om elke deelnemer te diskwalificeren die posten of opmerkingen posten op MY-Furniture.com's sociale media platforms die door MY-Furniture worden beoordeeld. Als ongepast, beledigend of beledigend tegen andere deelnemers, fans van MY-Furniture.com, of dat ze de toepasselijke wet overtreden en ook dergelijke inlichtingen of opmerkingen verwijderen.

Betalingsbeveiliging
De verkoper zal alle redelijke voorzorgsmaatregelen nemen om de details van de bestelling en betaling van de koper veilig te stellen, maar tenzij de verkoper nalatig is, is de verkoper niet aansprakelijk voor onbevoegde toegang tot door de koper geleverde informatie. Om Uw beveiliging te garanderen dat Uw credit-, debit- of betaalkaart niet frauduleus wordt gebruikt, zullen wij Uw naam, adres en andere persoonlijke gegevens die U tijdens het bestelproces heeft geleverd, valideren tegen passende derdeparty-databases. Door deze voorwaarden te aanvaarden stemt U in dat dergelijke controles worden gemaakt. Bij het uitvoeren van deze cheques kan persoonlijke informatie die U verstrekt, worden geopenbaard aan een geregistreerd Credit Reference Agency dat een register van die informatie kan bijhouden. Zorg ervoor dat dit alleen gedaan is om uw identiteit te bevestigen. Een credit check wordt niet uitgevoerd en Uw credit score zal niet beïnvloed worden. Alle door U verstrekte informatie zal veilig en strikt worden behandeld in overeenstemming met de Data Protection Act 1998 van de wet van het Britse parlement.

Veiligheid
Hier bij MY-Furniture gebruiken we Sagepay HSBC om onze on-line betalings acties te verwerken. Het is onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat transactiegegevens te allen tijde beveiligd blijven.

Transactiebeveiliging
Alle transactiegegevens die door onze check-out en het HSBC-systeem worden uitgevoerd, worden gecodeerd met 128-bits SSL-certificaten. U kunt er zeker van zijn dat alle informatie die U via een HSBC-server naar MY-Furniture overbrengt, niet kan worden onderzocht, gebruikt of gewijzigd door derden die toegang willen krijgen tot gevoelige gegevens

Encryptie en opslag van data
Zodra Uw gegevens de HSBC-systemen binnenkomen, worden alle gevoelige informatie beveiligd door gebruik te maken van internationaal erkende 128-bits versleuteling, beveiligingsnormen, die ook door de Amerikaanse regering worden gebruikt. De encryptiesleutels worden opgeslagen in moderne inbraakbestendige systemen van dezelfde familie als die welke gebruikt worden voor het certificaat van de veriSign Global Root, waardoor het onmogelijk is deze te verwijderen. De gegevens worden uiterst veilig bewaard en worden door de banken en bankautoriteiten regelmatig gecontroleerd om de lopende veiligheid te waarborgen.

Verbinding met banken
Betalingen aan LivingOnline Limited (eigenaar van het merk MY-Furniture) worden door HSBC beheerd. Tijdens uw uitcheckproces wordt u doorgestuurd naar HSBC om de betalingsgegevens in deze beveiligde online omgeving in te voeren.