Integritetspolicy

Dataskydd

MY-Furniture tar väldigt seriöst skyddet för dina personuppgifter. Vi behandlar dina personuppgifter med strikt konfidentialitet och i enlighet med de lagar om databeskydd och denna dataskyddsdeklaration. 
Ansvaret för laglig insamling och användning av dina personuppgifter tillhandahålls av Living online Ltd, 1 Mark Street Sandiacre, Nottinghamshire NG10 5AD, Storbritannien (nedan kallat "MY-Furniture" eller "vi").

Användningsdata
När du skapar ett konto hos MY-Furniture, accepterar du också att dina personuppgifter samlas in av MY-Furniture.
Följande data samlas in:
• Din kontaktinformation, t.ex. fullständigt namn och e-postadress.
• När du köper eller använder tjänster från vår webbplats lagrar vi ditt fullständiga namn / firmanamn, faktura och leveransadress, momsnummer, e-postadress och telefonnummer.
Vi lagrar även dina beställnings- och leveransdetaljer.
Vi samlar, lagrar och bearbetar dina data för bearbetning av dina inköp, inklusive eventuella returer och garantikrav, för att leverera våra tjänster, för teknisk administration och marknadsföring.
För behandling av beställningar vidarebefordrar vi nödvändiga uppgifter till våra tjänsteleverantörer (till exempel: logistikföretag, betalningsleverantörer, etc.).
Dessa tjänsteleverantörer är noggrant utvalda av oss och är avtalsenliga skyldiga att följa alla relevanta dataskyddsbestämmelser, i enlighet med lagliga krav.
Om inte annat anges i detta dataskyddsavtal, lämnar vi endast personuppgifter till tredje part om:

- Vi har rättighet eller skyldighet att överföra uppgifter till följd av lagstadgade eller administrativa eller rättsliga beslut. Eller
- Du har gett oss ditt fullständigaa samtycke till dataöverföringen.
På vår hemsida och i våra erbjudanden och kampanjer på våra olika sociala media (till exempel Facebook, etc.) erbjuder vi dig möjlighet att delta i spel, lotteri eller röstning.
När du deltar lagrar vi dina deltagaruppgifter och alla personuppgifter som krävs för att utföra respektive åtgärd (t.ex. e-postadress, namn och adress).
Vi använder också de lagrade data för att optimera vårt erbjudande till dig och förse dig med information om intressanta produkter. Du kan eventuellt motsätta sig användningen av dina uppgifter för reklamändamål när som helst med verkan för framtiden. Vänligen skriv ett mail till: kundservice_SE@my-furniture.com

Server loggfiler
Leverantören av sidorna samlar automatiskt in och sparar information i så kallade serverns loggfiler, som din webbläsare sänder automatiskt till oss. 
Dessa är: 
Datum och tid för hämtningen, namnet på den sida som är nådd, IP-adressen, hänvisningsadressen (ursprungsadressen från vilken du kom in  till webbsidorna), överförda data samt produkt- och versionsinformation för den använda webbläsaren. Dessutom använder vi användardata i pseudonymiserad form, det vill säga utan att identifiera dig som användare, för statistiska ändamål, för att förbättra vår hemsida och se till att du bara ser annonser som intresserar dig.Dessa data kan inte hänföras till specifika personer.
Dessa data slås inte samman med andra datakällor. Vi förbehåller oss rätten att granska dessa uppgifter vid ett senare tillfälle, om konkreta uppgifter om olaglig användning blir kända för oss.

Kontaktformulär & Nyhetsbrev
Om du skickar oss förfrågningar med hjälp av en kontaktformulär sparas din information från förfrågningsformuläret, inklusive de kontaktuppgifter du tillhandahåller där, för att behandla förfrågan och vid uppföljningsfrågor. Vi vidarebefordrar inte dessa uppgifter utan ditt samtycke. 
Om du vill ha vårt nyhetsbrev behöver vi din e-postadress. Du kan när som helst stoppa prenumerationen genom att klicka på länken eller genom att skicka ett mail till oss.

Cookies
Internetsidorna använder delvis så kallade cookies. Cookies skadar inte datorn och innehåller inga virus. Cookies används för att göra vårt erbjudande mer användarvänligt, effektivt och säkrare. Cookies är små textfiler som lagras på din dator och som din webbläsare sparar. De flesta av de cookies vi använder är så kallade "session cookies".
De tas bort automatiskt efter ditt besök. Andra cookies kvarstår på din enhet tills du tar bort dem. Dessa cookies tillåter oss att känna igen din webbläsare vid nästa besök. Du kan ställa in din webbläsare för att informera dig om att ställa in cookies och tillåta cookies i enskilda fall, för att utesluta godkännande av cookies för specifika fall eller i allmänhet och för att aktivera automatisk radering av cookies när webbläsaren är stängd. Funktionen på denna webbplats kan vara begränsad när cookies är inaktiverade.

Google Analytics
Den här webbplatsen använder funktionerna i webbanalystjänsten Google Analytics. Leverantören är Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics använder så kallade "cookies". Dessa är textfiler som lagras på din dator och möjliggör analys av din användning av webbplatsen. Informationen som genereras av cookien om din användning av denna webbplats överförs vanligtvis till en Google-server i USA och lagras där. Mer information om hur du hanterar användaruppgifter från Google Analytics finns i Googles sekretesspolicy:
https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en

Browser Plugin
Du kan förhindra att cookies sparas genom att ställa in din webbläsars programvara. Vi vill emellertid påpeka att du i det här fallet inte kan utnyttja alla funktioner på denna webbplats fullt ut. Dessutom kan du hindra Google från att samla in och bearbeta data (inklusive din IP-adress) i samband med din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) samt bearbetningen av dessa uppgifter av Google genom att ladda ner webbläsarens plugin tillgänglig under följande länk och installera:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Motsägelse mot datainsamling
Du kan förhindra att dina uppgifter samlas in av Google Analytics genom att klicka på följande länk. En opt-out cookie är inställd som förhindrar insamling av dina data vid framtida besök på den här webbplatsen:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Plugins för sociala medier
Följande lista med sociala plugins är inte uttömmande och innehåller några av de vanligaste sociala plugins som vi för närvarande använder. Vi behåller rätten att använda andra sociala plugin som kan hjälpa oss att uppnå våra lagstadgade mål.

Facebook (gilla knappen)
På våra sidor är plugins från det sociala nätverket Facebook, leverantören Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, integrerade. Du kan känna igen Facebook-plugins på Facebook-logotypen eller "Like-Button" på vår sida. En översikt över Facebook-plugins finns här: http://developers.facebook.com/docs/plugins/. När du besöker våra sidor skapar plugin-modulen en direkt anslutning mellan din webbläsare och Facebook-servern. Facebook kommer att informeras om att du har besökt vår webbplats med din IP-adress. Om du klickar på Facebook-knappen "Like" när du är inloggad på ditt Facebook-konto kan du länka innehållet på våra sidor till din Facebook-profil.
Detta gör att Facebook kan associera besöket på våra sidor med ditt användarkonto. Vi vill påpeka att vi som leverantör av sidorna inte får någon kunskap om innehållet i de överförda uppgifterna liksom deras användning av Facebook. För mer information, se Facebook's sekretesspolicy på http://en-de.facebook.com/policy.php. Om du inte vill att Facebook ska associera besöket på våra sidor med ditt Facebook-konto,ber vi dig logga ut från ditt Facebook-.konto.

Instagram
På våra sidor är vissa funktioner i Instagram-tjänsten integrerade. Dessa funktioner erbjuds av Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Om du är inloggad på ditt Instagram-konto kan du länka innehållet på våra sidor till din Instagram-profil genom att klicka på Instagram-knappen. Detta gör det möjligt för Instagram att associera besöket på våra sidor med ditt användarkonto. Vi skulle vilja påpeka att som leverantör av sidorna är vi inte medvetna om innehållet i de överförda data samt deras användning av Instagram. Mer information finns i Instagrams sekretesspolicy:
http://instagram.com/about/legal/privacy/      

Pinterest
På vår webbplats använder vi sociala plugins i det sociala nätverket Pinterest, som drivs av Pinterest Inc., 808 Brannan Street San Francisco, CA 94103-490, USA ("Pinterest"). När du besöker en sida som innehåller ett sådant plugin kopplar din webbläsare direkt till Pinterests servrar. Plugin skickar loggdata till servern från Pinterest till USA. Dessa loggar kan innehålla din IP-adress, besökta webbadresser, som även innehåller Pinterest-funktioner, webbläsartyp och inställningar, datum och tid för din begäran, din användning av Pinterest och cookies. För mer information om syfte, omfattning och vidare bearbetning och användning av uppgifterna från Pinterest, samt dina rättigheter till och skydd för din integritet, se Pinterests integritetspolicy:
https://about.pinterest.com/en/privacy-policy

Sekretesspolicy för att använda YouTube
Vår webbplats använder plugins från Googles YouTube-webbplats. Webbplatsen drivs av YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Om du besöker en av våra YouTube-aktiverade webbplatser kommer du att vara ansluten till YouTubes servrar. Youtube-servern informeras om vilka av våra sidor du har besökt. När du är inloggad på ditt YouTube-konto aktiverar du YouTube för att kartlägga ditt beteende på webbplatsen direkt till din personliga profil. Du kan förhindra detta genom att logga ut från ditt YouTube-konto. Mer information om hur du hanterar användardata finns i YouTube sekretesspolicy på https://www.google.com/intl/en/policies/privacy . Sekretesspolicy uppdateras ibland.Om det finns några grundläggande förändringar i dina personuppgifter registrerar vi det här på den här sidan.

Deltagande i tävlingar
Genom att delta i en tävling, godkänner varje deltagare de relevanta villkoren för respektive tävling. Varje vinnare instämmer i att han deltar offentligt under loppet av tävlingen, om så krävs av MY-Furniture.com. MY-Furniture förbehåller sig rätten att publicera namn, foto och bostadsort för alla vinnare på Facebook-sidan och / eller andra sociala medier eller att publicera relevant information om priset i upp till ett år efter det att tävlingen avslutats.
MΥ-Furniture förbehåller sig rätten att: (1) kontrollera varje deltagares behörighet (inklusive boende och ålder om åldersgränsen gäller spelet) (2) diskvalificera någon deltagare som är beprövad av missbruk eller manipulering av befordran, eller delta i bedrägliga avsikter eller misstänkt för att ha åsidosatt dessa villkor (3) diskvalificera deltagare som deltar med felaktig kontaktinformation, eller själva utger sig vara någon annan. Och. (4) Om tävlingen utförs på en eller flera av MY-Furniture.coms sociala medieplattformar, diskvalificera de tävlande som postar inlägg eller kommentarer på MY-Furniture.coms sociala mediaplattformar som granskas av MY-Furniture. com's som olämpligt, förolämpande eller kränkande mot andra deltagare, fans av MY-Furniture.com, eller om de bryter mot gällande lag och även kan ta bort sådana inlägg eller kommentarer.

Betalningssäkerhet
Säljaren kommer att vidta alla rimliga försiktighetsåtgärder för att skydda detaljerna i köparens beställning och betalning , såvida säljaren är försumlig,  kommer inte säljaren hållas ansvarig för obehörig tillgång till uppgifter från kunden. För din säkerhet, för att se till att din kredit, debit eller betalkort inte används för bedrägeri, kommer vi att bekräfta ditt namn, adress och annan personlig information som tillhandahålls av dig under beställningsprocessen mot tredje parts fristående databaser. Vid utförande av dessa kontroller, personlig information tillhandahållen av dig kan lämnas ut till ett registrerat kreditupplysningsföretag som kan föra ett register över dessa uppgifter. Var vänlig och notera att detta endast görs för att bekräfta din identitet. Det är inte en kreditprövning som utgörs och din kreditvärdighet kommer inte att påverkas. All information som tillhandahålls av dig kommer att behandlas säkert och stikt i överenskommelse med dataskyddslagen 1998 i Storbritanniens parlament.

Säkerhet
Här på My-Furniture använder vi oss vid betalning av SagePay HSBC som vår säkerhetsleverantör och som behandlar våra onlinetransaktioner. Det är vår högsta prioritet att se till att all överföringsdata hålls säker vid alla tidpunkter.

Säkra transaktioner
All transaktionsinformation som passerar mellan vår kassa och HSBC krypteras med 128-bitars SSL-certifikat. Du kan vara helt trygg i vetenskapen att ingenting du skickar till MY-Furniture genom HSBC-servern kan granskas, användas eller modifieras av någon tredje part som försöker att få tillgång till känslig information.

Kryptering och Datalagring
Väl i HSBCs system är all känslig data säkrad med hjälp av samma internationella erkända 128-bitarskrypteringsstandard som bland annat används av USAs regering. Krypteringsnycklarna hålls hemliga, i ett säkert system, samma typ av system som säkrade VeriSign’s Global Root certifikat, som var omöjliga att knäcka. De uppgifter de har är extremt säkra och de kontrolleras regelbundet av banker och bankexpertis så att de förblir så.

Länkar till banker
Betalningar till Living Online Limited (ägare till varumärket My-Furniture), drivs av HSBC, under kassaprocessen kommer du att omdirigeras till HSBC för att ange dina uppgifter i deras säkra online-miljö.

free delivery
trustpilot
catalog
upholster